De Mirandabad

Het De Mirandabad is een zwembad in Amsterdam Zuid. Het zwembad bestaat uit verschillende baden. In het De Mirandabad verzorgen wij de volgende lessen:

  • Ouder en kindzwemmen
  • Diplomazwemmen
  • Wateryoga voor zwangeren en partner
  • Zwangerschapszwemmen
  • Senioren zwemmen

Praktische informatie De Mirandabad

Vanuit de kleedkamers komt u in het zwembad. Links bevinden zich de douches. De bodem van het zwembad is verstelbaar en de watertemperatuur is 32 graden. 

Het adres van het De Mirandabad is De Mirandalaan 9, 020-2524444 in Amsterdam Zuid, stadsdeel Rivierenbuurt. Bekijk hier de routebeschrijving

Doelgroepen bad 

Het doelgroepen bad is medio mei 2015 opgeleverd. Afmetingen 15 x 8 x 2 meter met een watertemperatuur van 32 graden. Het doelgroepennbad bevindt zich rechts van het eigenlijke zwembad. U gaat dus niet via de hoofdingang naar binnen maar neemt de aparte ingang rechts. U gaat een trapje op. Rechts vindt u de kleedkamers. Kluisjes voor uw waardevolle spullen zijn aanwezig. Voor de minder validen is een lift beschikbaar. Er is geen ruimte voor kinderwagens e.d. Houdt u daar rekening mee.

Oorspronkelijk bad

Naast het doelgroepbad is er ook nog het oorspronkelijke het De Mirandabad met een 25 meter bad om af te zwemmen. De watertemperatuur is 29 graden. In het oorspronkelijke het De Mirandabad zijn er mogelijkheden voor in-, proef- en afzwemmen voor het diploma A, B en C.  

Zwemschema De Mirandabad

De Oerbron verzorgt zwemlessen in het De Mirandabad voor verschillende leeftijdsgroepen en niveas. Het zwemschema voor het ouder- en kindzwemmen en het diplomazwemmen kunt u hieronder zwemmen. 

de mrianda oerbron