Zwemmen

Vanaf 1998 biedt de Oerbron zwemlessen aan voor baby's en peuters, het zgn. Ouder en Kindzwemmen. Ooit begonnen  met  twee ouders in het water en een les van een uur. Later met een ouder in het water en een ouder aan de kant en een lesduur van een half uur. In de loop der jaren hebben we het Ouder en Kindzwemmen ontwikkeld tot wat het nu is. We blijven de uitdaging echter aan gaan. Er zijn altijd wel weer aanpassingen, nieuwe ideeën die we in de praktijk willen brengen. Het is nog altijd een groot plezier om baby's, peuters en hun ouders in het water bezig te zien.

"Arjan, we really love your school!! cannot be happier with you guys!! And the teachers are so amazing! This is the best thing we have done for our children! Thank you!!!!

Diplomazwemmen

In 2006 zijn we ook gestart met het Diplomazwemmen. Dat plan lag er langer en in dat jaar kwam daar ook de mogelijkheid voor. Ook hier hebben we een eigen manier ontwikkeld.

"Vanmiddag na de zwemles zaten we in de auto en ik hoor een diepe zucht bij mijn zoon; "mama hadden we deze zwemschool maar eerder gevonden. Ik vind het hier zo leuk". De complimenten van onze 8 jarige wou ik jullie niet onthouden"