fbpx

Locatie zwembaden

OKZ & Diplomazwemmen

Zwembad De Mirandbad

De Mirandabad is een zwembad in Amsterdam Zuid

Het De Mirandabad is een zwembad in Amsterdam Zuid. Het zwembad bestaat uit verschillende baden. In het De Mirandabad verzorgen wij de volgende lessen:

  • Ouder en kindzwemmen
  • Diplomazwemmen & Afzwemmen

Praktische informatie het De Mirandabad

Doelgroepenbad

Voor onze reguliere Ouder en kind- en Diploma zwemlessen maken wij gebruik van het Doelgroepenbad van het De Mirandabad.

Het doelgroepenbad bevindt zich rechts van het eigenlijke zwembad. U gaat dus niet via de hoofdingang naar binnen maar neemt de aparte ingang. U gaat een trapje op. Rechts vindt u de kleedkamers. Kluisjes voor uw waardevolle spullen zijn aanwezig. Voor de minder validen is een lift beschikbaar. Er is geen ruimte voor kinderwagens. Houd u daar rekening mee.

De afmetingen van het doelgroepenbad zijn 15 x 8 x 2 meter met een watertemperatuur van 32 graden. 

Wedstrijdbad

Voor het afzwemmen maken wij gebruik van het wedstrijdbad in het hoofdgebouw. Het wedstrijdbad is 25 meter. De watertemperatuur is 29 graden.

Locatie

Het adres van het De Mirandabad is De Mirandalaan 9, 020-2524444 in Amsterdam Zuid, stadsdeel Rivierenbuurt. Bekijk hier de routebeschrijving

Reade

onderdeel van het revalidatie centrum Reade

Zwembad Reade is onderdeel van het revalidatie centrum Reade. Het zwembad is gelegen aan de Overtoom 283, in Amsterdam Centrum.

Het zwembad is 19 x 5  x 2 meter en de temperatuur is 31,5 graad.  De verstelbare bodem bestaat uit 2 delen die onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden.

In Reade geven wij :

  • Ouder en kindzwemmen
  • Diplomazwemmen A, B, C

Locatie zwembad het Reade

U vindt het zwembad in revalidatiecentrum Reade, Overtoom 283 te Amsterdam. Via de hoofdingang gaat u links voor de receptie langs. Dan naar rechts en doorlopen totdat u het zwembad ziet. Aan het begin en eind van het zwembad bevindt zich een ingang. Er zijn twee grote kleedkamers en 2 kleine. Parkeren kunt u tegen gebruikelijk tarief (3 per uur) in de parkeergarage onder Reade. 

Bekijk hier de routebeschrijving.

De Werf

onderdeel van zorginstelling Cordaan

Zwembad De Werf in Amsterdam Noord is onderdeel van zorginstelling Cordaan.

Het zwembad is 12 x 6 x 1.40 meter en de watertemperatuur is 33 graden. De verstelbare bodem bestaat uit 2 delen die onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden.

In de Werf geven wij:

  • Ouder en kindzwemmen
  • Diplomazwemmen A en B

Locatie Zwembad de Werf

U vindt zwembad de Werf in Amsterdam op de Klinkerweg 79 in Amsterdam Noord. Bij binnenkomst links gaat u de gang in. Aan uw rechterhand zijn dan 2 kleedkamers. Via de kleedkamers en douches betreedt u dan het zwembad. Parkeren is gratis. Klinkerweg 79, 088-267 32 26  in Amsterdam Noord.

Bekijk de routebeschrijving.

DE OERBRON

ZWEMSCHOOL

Add to cart