Wateryoga

Warm water heeft een natuurlijke aantrekkingskracht op veel zwangere vrouwen. Het warme water werkt ontspannend en vergroot de bewegingsmogelijkheden van je lichaam. Wateryoga doe je samen met je partner zodat kunt genieten en delen met elkaar en je kunt voorbereiden op de intense ervaring van de bevalling.

Bewegen en ontspannen in water

Wanneer je samen in water werkt heeft het water een brugfunctie. Het water zorgt er voor dat je makkelijker dan op het land je op het levensritme van de ander kan instellen. Het bewegen en ontspannen in water geeft een verhoging van de gevoelsindrukken en tegelijkertijd worden overbodige spanningen makkelijker opgelost. De oefeningen zijn veel al gericht op het luisteren en aanvoelen en volgen van elkaar. Dit omdat tijdens de bevalling een groot beroep wordt gedaan op het vermogen van goed luisteren en het geven van de juiste ondersteuning door de partner en het duidelijk kunnen aangeven van de zwangere wat haar behoeften en wensen zijn. Veel paren ervaren de wateryoga lessen als een intieme, veilige en speelse manier van samen zijn. Het in warm water samen zijn geeft rust, kracht, zelf- vertrouwen en een gevoel van verbondenheid.

Workshop van 2 uur zwembad de Werf Klinkerweg 79 in Amsterdam Noord op zondag van 19.45-21.45 uur. Privélessen op aanvraag.

Wateryoga

Samen in het water zijn nodigt uit tot goed naar elkaar luisteren, meevoelen naar wat jezelf, je baby en partner nodig heeft en fijn vindt.

Straat Huisnr.

Betaling