fbpx

De Oerbron verhuurt sinds het jaar 2000 bevalbaden en heeft inmiddels het grootste assortiment. Elk bad wordt uitgebreid op deze pagina besproken. Heeft nu daarna nog vragen? U kunt ons bereiken op 034-6722155.

La Bassine Original opblaasbaar bevalbad

La Bassine Cocon Original normaal opblaasbaar bevalbad blauw

Buitenmaat          165x135x65 cm

Binnenmaat         125x95x62 cm

Inhoud                    450 liter

Zitje                          optioneel

Ontwerp van het opblaasbaar bad La Bassine Original

Het opblaasbare bevalbad La Bassine van Made in Water bestaat uit twee luchtkamers; de rand en de bodem. De rand van het bad is 20 cm breed, de bodem een fijne 7 cm hoog voor een zachte ondergrond.

Aan de binnenzijde zijn twee handgrepen die u kunt u gebruiken om beter tegen de bad wand af te kunnen zetten.  Een voordeel van de verticale luchtkamers is dat u beter op de rand kunt leunen dan bij horizontale luchtkamers.

De verticale wanden zijn doorzichtig zodat de verloskundige een beter zicht heeft over het verloop van de bevalling. Ook is de bodem wit zodat eventueel bloedverlies goed kan worden ingeschat.

Het bevalbad is gemaakt van eco-vriendelijk en supersterk vinyl. In de fabriek worden de baden uitgebreid getest om eventuele defecten voor te zijn.

Voordelen van het La Bassine Cocon Original

Dit bad heeft een compact formaat en is dan ook zeer geschikt als de zwangere tijdens de bevalling alleen in het bad gaat of als er een kleine ruimte beschikbaar is om het bad te plaatsen. U kunt goed op de rand leunen dankzij de verticale luchtkamer. Het bad is laag genoeg om makkelijk in en uit te stappen.

Het opblaasbare bad heeft géén ingebouwd zitje. U kunt een los waterzitje aanschaffen in onze webwinkel. U kunt dit zitje op elke plek in het bad plaatsen en bent dus niet gebonden aan één plek. 

Opblaasbaar bad La Bassine Cocon Original huren of kopen

Het bevalbad La Bassine Original is zowel te koop als te huur bij de Oerbron.

Als u een bevalbad huurt zit daar een uitgebreid pakket bij. U heeft dan alles in huis om in bad te kunnen bevallen. Bij een huurbad leveren wij ook altijd een persoonlijke hygiënische hoes. Als de weeën beginnen plaatst u de persoonlijke hygiënische hoes in het bad en kunt u beginnen met het vullen van het bad.

Wanneer u  een bevalbad koopt kunt u losse benodigdheden (zoals een afdekhoes, luchtpomp of waterzitje) aanschaffen. Vindt u het lastig om te bepalen wat u nodig heeft, dan kunt u een badpakket kopen. U kunt in onze winkel kiezen uit een Badpakket Basis of Badpakket Uitgebreid.

La Bassine Maxi opblaasbaar bevalbad

La Bassine Cocon Maxi opblaasbaar bevalbad blauw.

Buitenmaat          191x164x65 cm

Binnenmaat         145x118x62 cm

Inhoud                    625 liter

Zitje                          optioneel

Het ontwerp van het opblaasbaar bad La Bassine Maxi

Het Opblaasbare bad La Bassine Cocon Maxi heft een ander ontwerp dan de originele versie. De wand bestaat uit drie horizontale luchtkamers. Aan de binnenzijde heeft het vier handgrepen en 2 handgrepen bovenop. Aangezien de Maxi iets meer meegeeft dan de La Bassine Original, kunt u deze handgrepen gebruiken om u af te zetten om de weeën op te vangen.

De horizontale wanden zijn doorzichtig zodat de verloskundige een beter zicht heeft over het verloop van de bevalling. Ook is de bodem wit zodat eventueel bloedverlies goed kan worden ingeschat.

Het bevalbad is gemaakt van eco-vriendelijk en supersterk vinyl. In de fabriek worden de baden uitgebreid getest om eventuele defecten voor te zijn.

Voordelen van het Opblaasbaar bad La Bassine Maxi

De La Bassine Cocon Maxi is het opblaasbare bevalbad met de meeste waterinhoud. Door de grootte is het bad geschikt als de zwangere graag wat meer ruimte wil, lang is of als de partner tijdens de bevalling ook het bad in gaat. Het bad is laag genoeg om makkelijk in en uit te stappen.

De handvatten aan de binnenzijde zorgen ervoor dat de zwangere zich makkelijk naar een andere houding kan bewegen of zich tegen de badwand af te zetten. Het bad is laag genoeg om makkelijk in en uit te stappen.

Het opblaasbare bad heeft géén ingebouwd zitje. U kunt een los waterzitje aanschaffen in onze webwinkel. U kunt dit zitje op elke plek in het bad plaatsen en bent dus niet gebonden aan één plek. 

Opblaasbaar bad La Bassine Maxi huren of kopen

Het bevalbad La Bassine Maxi is zowel te koop als te huur bij de Oerbron.

Als u een bevalbad huurt zit daar een uitgebreid pakket bij. U heeft dan alles in huis om in bad te kunnen bevallen. Bij een huurbad leveren wij ook altijd een persoonlijke hygiënische hoes.  Als de weeën beginnen plaatst u de persoonlijke hygiënische hoes in het bad en kunt u beginnen met het vullen van het bad.

Wanneer u  een bevalbad koopt kunt u losse benodigdheden (zoals een afdekhoes, luchtpomp of waterzitje) aanschaffen. Vindt u het lastig om te bepalen wat u nodig heeft, dan kunt u een badpakket kopen. U kunt in onze winkel kiezen uit een Badpakket Basis of Badpakket Uitgebreid.

Oerbron Ovaal bevalbad

Ovaal Bevalbad met zitje van glasfiber voor een waterbevalling.

Buitenmaat          180x130x67 cm

Binnenmaat         170x120x65 cm

Inhoud                   690 liter

Zitje                         ja

Het ontwerp van het ovale bevalbad

Het ovale beval bad van De Oerbron bestaat uit vier delen van glasfiber met daaroverheen een basishoes van sterk kunststof. Het bad is daarom licht en stevig en maakt dat de wanden zeer geschikt zijn om tegen af te zetten om beter met de pijn van de weeën om te gaan. Eén wand heeft een hard zitje om makkelijk in en uit het bad te stappen.

Verwarmingselementen voor het bevalbad

Twee verwarmingselementen zorgen er voor dat het water op temperatuur gehouden wordt. Tijdens de bevalling hoeft er dan geen heet water worden bijgevuld. De verwarmingselementen worden aan de bad delen bevestigd en komen zelf niet in contact met water.

Voordelen van het ovale bevalbad

Het Ovale Bad heeft de meeste interne ruimte van alle baden maar neemt niet meer ruimte in dan de opblaasbare baden omdat het geen brede opgeblazen rand nodig heeft. Dankzij het ontwerp met glasfiber delen is het ook het meest stevige bevalbad.

Dit is het enige bevallingsbad met verwarmingselementen en blijft door de elementen tijdens de bevalling op temperatuur. Daarom is dit geboorte bad de beste keuze als zowel de zwangere als partner in het water gaan.

Een ovaal bevalbad huren

Het bevalbad zelf bestaat uit vier glasfiber delen, een zachte ovalen vloermat, een stevige basishoes en twee verwarmingselementen. U heeft géén gereedschap nodig om het bad in elkaar te zetten.

Als u een bad bij De Oerbron huurt, zit daar een uitgebreid bevalpakket bij. U heeft dan alles in huis om in bad te kunnen bevallen. Bij een huurbad leveren wij ook altijd een persoonlijke hygiënische hoes. Deze plaatst u in het bad voordat u deze gaat vullen voor de bevalling.

Birth Pool in a Box Regular en Mini opblaasbaar bevalbad

Blauw opblaasbaar bevalbad Birth Pool in a Box Regular

Mini

Buitenmaat      165x145x71 cm

Binnenmaat     114x94x66 cm

Inhoud                480 liter

Zitje                      ja

Regular

Buitenmaat     193x165x74 cm

Binnenmaat    142x114x69 cm

Inhoud               650 liter

Zitje                     ja

Het ontwerp van het Birth Pool in a Box

Het opblaasbare bevalbad van Birth Pool in a Box is beschikbaar in twee maten; Mini en Regular. Het bad heeft drie horizontale luchtkamers, een bodem met daarop een zitje. De Birth Pool in a Box heeft de beschikking over handgrepen voor, achter en op het bevallingsbad. Aangezien dit opblaasbare bad wat minder geschikt is om tegen af te zetten kunt u  gebruik maken van  de handgrepen om de weeën op te vangen. 

Voordelen Birth Pool in a Box

Omdat het bevallingsbad vrij hoog is (u heeft het zitje nodig om in en uit het bad te stappen) wordt dit bad vooral gekozen door vrouwen die het fijn vinden om afgeschermd te zijn. In de maat Regular is er ook voldoende ruimte voor de partner.

Opblaasbaar bad Birth Pool in a Box Mini of Regular huren

Bij de Oerbron kunt u een opblaasbaar bevallingsbad van Birth Pool in a Box huren.

Als u een bevalbad huurt zit daar een uitgebreid pakket bij. U heeft dan alles in huis om in bad te kunnen bevallen. Bij een huurbad leveren wij ook altijd een persoonlijke hygiënische hoes. Deze legt u in het bad voordat u het vult voor de bevalling.

U kunt ook losse benodigdheden (zoals een extra bevalhoes of zeezout) aanschaffen in onze webwinkel. 

Bevalbaden Huren & kopen

We hebben een eenvoudig overzicht voor u gemaakt, zodat u online eenvoudig een keuze kunt maken. U kunt ook altijd langskomen in onze showroom.

Add to cart