Showroom

De Oerbron heeft een showroom waar een aantal bevallingsbaden opgesteld staan. Het blijft lastig om via een foto, filmpje en summiere beschrijving een afgewogen keuze te maken. In onze showroom ziet u de baden "live". U kunt er aan voelen, er in gaan zitten en alvast bevalhoudingen oefenen. Op die manier krijgt u een beter beeld en kunt een bevalbad kiezen waarvan u denkt het beste in te kunnen bevallen. We kunnen u dan ook een persoonlijk advies geven. Steeds meer zwangeren en verloskundigenmaken gebruik van deze mogelijkheid. Het komt regelmatig voor dat men uiteindelijk toch een ander bad kiest dan men eerst in gedachte had.

We werken wel volgens afspraak (35-5316733) of info@oerbron.nl.  Openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur.

Route beschrijving voor de Oerbron, Energiestraat 36 c, 1411 AT Naarden

Als u met de auto komt:

Vanaf de A1 neemt u de afslag 6 Naarden Vesting. U rijd dan naar het bedrijventerrein Gooimeer en rijd de Energiestraat in deze doorsnijd het hele  bedrijventerrein. Aan de rechterkant tegenover de het Fitnesscentrum Gooimeer en ietwat verscholen is nr. 36.  Parkeren kan op de inrit (smal straatje) naar nr. 36 c of aan de Energiestraat.

 Als u met het openbaar vervoer komt:

Kijk voor tijden en mogelijkheden op www.9292ov.nl. Vanaf station Naarden Bussum neemt u bus 151, uitstappen halte Keverdijk. U loopt dan de Churchillaan in  loopt die helemaal door, ga over het bruggetje steek de Amsterdamse Straatweg  over en loop de Rubberstraat in, dan eerste straat naar links de energie straat inlopen nr. 36 ligt aan de linker kant achter het metaalbedrijf Out. Dit is ca 12 minuten lopen

•         Van af station Naarden Bussum neemt u bus 110, uitstappen halte Rubberstraat , loop de Rubberstraat in en sla links af de Energiestraat in nr. 36  c is aan de linkerkant achter het metaal bedrijf Out. Dit is ca  2 minuten lopen

•         Buslijn 320 is een snelbuslijn van het R-net, die verzorgt wordt door Connexxion en Pouw Vervoer. Deze lijn rijdt tussen Hilversum, Blaricum, Huizen, Naarden,  Muiden en Amsterdam Amstel en heeft een halte bij Gooimeer Naarden. Vandaaruit is het ca 5 minuten lopen naar de Oerbron. Loop naar het bedrijventerrein  Gooimeer toe. Komt u  van uit Amsterdam dan loop fsn een stukje terug. Komt u vanuit Amersfoort dan loop je onder de snelweg door naar het bedrijven terein toe. De Energie straat loopt dwars door het bedrijventerrein heen. Nr.36 C vind je aan je rechter hand, voor/naast het metaal bedrijf Out.

Google maps

showroom