Koopbaden voor professionals

De Oerbron heeft verschillende baden in aanbieding die door ziekenhuizen, zwangerschapsdocenten, doula's en vroedvrouwen gebruikt kunnen worden.

Daarnaast zijn er ook speciale modellen beschikbaar voor ziekenhuizen. Voor offertes kunt u het beste contact opnemen met Arjan Reints. Voor professionals hanteren wij aangepaste  prijzen.

 

showroom oerbron

Vrijstaande baden

Ovaal bad met zitje en verwarmingselementen

Het Ovale bad is gemaakt van glasfiber en is licht, maar toch erg stevig. Het bad gaat minimaal 15 jaar mee. Het voordeel van dit bad is dat u het op elk gewenst moment kunt installeren en afbouwen.

Het bad opzetten kost ca. 15 minuten, het bad vullen (afhankelijk van de waterdruk) ca. 30-60 minuten. Dus in totaal ca. 45-75 minuten. Het bad afbreken kost ca. 25 minuten. In geval van haast kunt u het bad leegpompen en dan het bad opzij schuiven.

Pomp en slangen kunnen met een lichte chloor oplossing gereinigd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden in het gebruik van slangen in het kader van de hygiëne. We kunnen ook een pakket voor eenmailg gebruik aanbieden. Indien u gebruik maakt van persoonlijke hoezen tijdens de bevalling kunt u deze na gebruik direct weg gooien en is het schoonmaken minder arbeidsintensief.

La Bassine

Een  bevalbad voor professionals is La Bassine, een professioneel bevalbad dat speciaal is ontworpen voor een waterbevalling in een geboortecentrum of ziekenhuis. Garantie op dit bad is een gebruik van 40 keer of 3 jaar.

Birth Pool in a Box

Een populair bevalbad voor professionals is de Birth Pool in a Box, een professioneel bevalbad dat speciaal is ontworpen voor een waterbevalling in een geboortecentrum of ziekenhuis. Garantie op dit bad is 40 keer op 3 jaar 

Het Ronde bevalbad

Het ronde bad bestaat uit een kunsstof wand die u kunt uitrollen en vastzetten met stang en klip. Onderdeel van het bad is een verwarmingselement welke een GFCI Protectie heeft met 100% geaardheid. De diameter van het bad is 137 cm en de water inhoud 570 liter.Ook hier maakt men gebruik van hygiënische hoezen voor de bevalling. Garantie op dit bad 3 jaar.

Inhoud en afmetingen

Water inhoud is 690 liter. De ruimte die u nodig heeft om het bad op te slaan is ca. 1.20 x 0.80 x 0.50 cm. De hoezen zijn gemaakt van pvc volgende Europese milieu norm en latexvrij. Het bad is groot genoeg voor 2 personen. De maten van het bad zijn 180 x 130 x 67 cm. De watercapaciteit als het bad gevuld is tot een hoogte van 56 cm, is 690 liter.

Het bevalbad is te leveren met een verwarmingselement om het water op temperatuur te houden en heeft een 100% GFCI Protectie. U kunt voor dit produkt een offerte opvragen

Er zijn verschillende manieren om het bad aan  te bieden aan uw klanten. Neem hierover contact met op.

Vaste Baden

Eventueel andere beval baden, variërend van vast tot mobiel kunnen wij ook leveren. Vraag daarvoor onze brochure aan via info@oerbron.nl.

Watergeboorte Service

Wij kunnen u adviseren op gebied van hygiëne, voorkomen van infectie, risico analyse, watergeboorte handleidingen. We hebben daar protocollen en onderzoeken voor klaar liggen. We kunnen alles leveren wat u wenst.