fbpx

nieuws

over de zwemlessen

Geen les 5 december

december 2020

Op zaterdag 5 december is er geen les.

Start zwemlessen 20 november

november 2020

De zwembaden zijn vanaf 19 november weer geopend. De lessen van de Oerbron worden vanaf vrijdag 20 november weer hervat.

Geen les tot tot en met 18 november

november 2020

Wegens de strengere coronamaatregelen zijn de zwembaden gesloten. Er is géén les mogelijk tot en met 18 november.

Aanscherping coronaregels

5 oktober 2020

Een aantal corona maatregelen wordt aangescherpt. 

MONDKAPJE
Gezien het toenemend aantal besmettingen is het gebruik van een mondkapje bij binnenkomst, in de  gangen, de hal en in de kleedkamers vanaf nu verplicht. Uitzondering geldt voor mensen met een handicap of een aandoening als astma. Tijdens het zwemmen hoeft u geen mondkapje op. Verder blijft de 1,5 meter afstand regel van kracht en verlaat u het gebouw van het zwembad als uw kind met de zwemles begint. Dus niet blijven hangen of zitten in gangen of de hal.

UITKLEDEN
Help uw kind alléén met uitkleden als uw kind dit niet zelfstandig kan. U verlaat daarna direct het pand.

AANKLEDEN
Betreed het gebouw pas als de les is afgelopen. Nu wordt het te druk omdat er teveel ouders in de gang en kleedkamers zijn. Als er te veel volwassenen aanwezig zijn, wijkt u uit naar een andere kleedkamer of u wacht tot de kleedkamer vrij is. Als u klaar bent verlaat u direct het pand.

Meer dan eens moeten we dit samen doen. We doen onze uiterste best maar wij hebben daar uw hulp  ook bij nodig. Mocht dit niet lukken dan zullen we noodgedwongen lessen stil moeten leggen. In het ergste geval kan het zijn dat het zwembad aangeeft dat wij geen lessen meer kunnen geven. Om dit te voorkomen volg het protocol en volg de aanwijzingen van de docenten op!

Op deze manier kan iedereen fijn, veilig en hopelijk voor langere tijd blijven zwemmen.

Lees het protocol met regels en looproutes goed door voordat u naar het zwembad gaat.

Add to cart