fbpx

Nieuws

blijf op de hoogte

Gang van zaken tijdens Corona-maatregelen

2020

Kantoortijden

Ons kantoor is ook in deze periode open om zwangeren, verloskundigen en ziekenhuizen van dienst te kunnen zijn.
U kunt ons bereiken via 034-6722155. 

Wegens de feestdagen is het kantoor een aantal dagen gesloten. Dit betreft:
– 24 t/m 28 december
– 31 december & 1 januari

Webwinkel

Op dit moment zijn alle gebieden in Nederland bereikbaar voor het bezorgen en ophalen van zendingen. Als veiligheidsmaatregel tekent de DHL-bezorger nu zelf voor het pakket in bijzijn van de klant. Houdt alstublieft de aanbevolen afstand (1.5 meter) en vermeid fysiek contact.

Wij hebben voldoende voorraden. U kunt dus gewoon een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Houdt in de maanden november en december rekening met een langere leverduur in verband met grote drukte bij DHL. Bij Bpost (België) is de levertijd nu al opgelopen met 1-2 weken.

Extra maatregelen bezorging huurbaden

Vanwege het coronavirus is de bezorgprocedure van Courier Connect aangepast. Voor de exacte bezorgtijd van het huurbad neemt de koerier een dag voor de bezorging telefonisch contact op. De koerier zal het bad bij de voordeur neerzetten en aanbellen. U hoeft niet open te doen maar u weet dat de koerier langs is geweest.

Wij vragen u de aanwijzingen via de bezorg- en ophaalmail op te volgen.  

Zwemlessen

De zwembaden zijn vanaf 19 november weer geopend. De lessen van de Oerbron worden vanaf vrijdag 20 november weer hervat.

Aangepast protocol voor de zwembaden
Lees hier het Zwembadprotocol voor De Mirandabad, De Werf en Reade

Proef- en afzwemmen
Zaterdag 12 september en zaterdag 3 oktober zullen kinderen voor het A-diploma weer gaan  proef- en afzwemmen. Als uw kind hier klaar voor is, dan ontvangt u hierover bericht.. De kinderen van B- en C- diploma zullen het diploma in de les behalen. Klik hier voor meer informatie over het proef- en afzwemmen.

Meer nieuws over de zwemlessen.

Vakantie en uitzonderingen
Bekijk hier de data.

Inschrijving zwemlessen
Na inschrijving via onze website komt u op onze wachtlijst te staan. Momenteel kunnen wij niet inschatten hoe lang de wachttijd is.

Add to cart