Swimming with new born baby's

Zwemmen met pasgeborenen 

Samen ontspannen en spelen in warm water voor pasgeborenen en baby’s tot 5 maanden.

 

Baby’s zijn al vertrouwd met water vanuit hun tijd in de baarmoeder. Vanuit dit gevoel laten we de baby’s stap voor stap kennis maken met vrij bewegen en zwemmen in water. Onder deskundige en liefdevolle begeleiding leer je hoe je je kindje op een rustige en ontspannen manier kunt ondersteunen. Het water is bij uitstek het element om elkaar goed aan te voelen. Je verstrekt daarmee op een speelse wijze de vertrouwensband. Baby’s worden geboren met het duik- en zwemreflex. Sommige baby maken dan ook hun eerste duikje. De watersessie is ook geschikt voorbaby’s met geboortestress, spijsverterings- en slaapproblemen.

Ouders en baby's kunnen met deze ervaring, thuis en in het zwembad verder oefenen, spelen en intens genieten van elkaar in het water.

De introductieles wordt in een groot bevalbad gegeven van 36-38 graden met zeezout en zonder chloor. Na een kort gesprek over de geboorte en de ontwikkeling laat de docent de eerste stappen zien waarna een van de ouders meekomt in het bad . De badsessie duurt ongeveer 40 tot 50 minuten. Houdt in totaal met ongeveer anderhalf uur rekening. Fijn als de kleine niet te hongerig is maar ook geen overvolle maag heeft. 

De zwemles wordt gegeven door Elles de Vries, docent babyzwemmen en cranio sacraal therapeut. Elke baby ontvangt na afloop een speciaal badspeeltje.

Kosten: 80,-

Plaats: Amsterdam

 

 

Commentaar van een moeder

"Het lijfje van Sam danst in het golvende water. Wat een wonder. Vooral ook, dat ze het signaal voor onderwater gaan, moeiteloos oppikt en haar luchtwegen afsluit om een duikje onder water te maken. Veilig opgevangen door moeder en de oogjes een beetje verbaasd over de eigen prestatie."

 

Voor meer informatie: elles@zeevanruimte.nl.