fbpx

Bezorging en retour

gehuurde bevalbaden

Onze vervoerder Courier Connect verzorgt de logistiek van de Huurbaden van de Oerbron. De Ovale baden worden door een koerier gebracht. De opblaasbare baden worden bezorgd door DHL.

Brengen en halen Ovaal bevalbad

Uw gegevens
Het bad wordt bij het door u opgegeven adres bezorgd en opgehaald. Controleer uw adres dus goed.

Geef eventueel een extra telefoonnummer op waar de partner of ander familielid na de bevalling op te bereiken is voor het ophalen van het bad.

Bezorging
Het ovale bevalbad wordt, voordat de huurperiode ingaat, bij u thuis gebracht. Een aantal dagen voordat de huurperiode ingaat zal Courier Connect het exacte bezorgmoment aan u doorgeven (per mail of telefonisch).

Ontvangst ovaal bevalbad
Het ovale bevalbad wordt geleverd als 4 losse delen van glasfiber, de aanvoer- en afvoerslang en een tas met het badpakket met overige benodigdheden.

Als u het Ovaal bevalbad in ontvangst heeft genomen, controleer dan aan de hand van de checklist of u alle spullen heeft ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Kosten vervoer
Vanwege de afmetingen van het ovale bad, kan het bezorgen en afhalen van het bad alleen per koerier worden gedaan. Onze externe vervoerder Courier Connect BV rekent hiervoor: € 49,95. 

Spoed
Als u op het laatste moment een bad huurt (vlak voor of tijdens de periode dat u thuis mag bevallen) zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen het bad zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Houd echter rekening met maximaal 2 tot 3 werkdagen. Heeft u het Ovale bad direct nodig, dan is er de mogelijkheid van een spoedlevering. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ophaalmoment
Een paar dagen voor het einde van de huurperiode nemen wij contact met u op. Als u nog niet bent bevallen wachten wij nog even met het ophalen van het bad. Als u het bad eerder wil laten ophalen kunt u contact met Courier Connect BV opnemen via het contactformulier (onderaan deze pagina).

Het Ovale bad aanleveren
Let op dat het bad klaarstaat wanneer de koerier het bevalbad op komt halen. Dit betekent dat het bad en de spullen schoon en droog zijn ingepakt zoals deze zijn aangeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan zullen wij helaas extra kosten in rekening moeten brengen.

Gebruik de checklist om te kijken of u alle spullen heeft ingepakt. Als u de persoonlijke hoes, schepnetje en vloerzeil heeft gebruikt kunt u deze weggooien.

De bezorger stelt het op prijs als u kan helpen het bad in te laden.

Extra maatregelen rondom het Coronavirus:
Vanwege het coronavirus is de bezorgprocedure aangepast. Voor de exacte bezorgtijd neemt de koerier een dag voor de bezorging telefonisch contact. De koerier zal het bad bij de voordeur neerzetten en aanbellen. U hoeft niet open te doen maar u weet dat de koerier langs is geweest. 

Verzending en retour Opblaasbaar bevalbad (huur)

Dit betreft de opblaasbare bevalbaden van La Bassine Original/Maxi en Birth Pool in a Box Mini/Regular.

Uw gegevens
Het bad wordt bij het door u opgegeven adres bezorgd en opgehaald. Controleer uw adres dus goed.

Geef eventueel een extra telefoonnummer op waar de partner of ander familielid op te bereiken is voor het ophalen van het bad.

Bezorging
De opblaasbare huurbaden worden met DHL verstuurd. U ontvangt een track & trace code. In de regio Amsterdam kan het zijn dat een koerier van Courier Connect het bad komt brengen en halen.

Ontvangst van het opblaasbare bevalbad
U ontvangt een doos met daarin het opblaasbare bad in een tas en het badpakket met overige benodigdheden.

Als u het bevalbad in ontvangst heeft genomen, controleer dan aan de hand van de checklist of u alle spullen heeft ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Kosten vervoer
Voor het bezorgen en ophalen rekenen wij €12,95.

Spoed
Als u op het laatste moment een bad huurt (vlak voor of tijdens de periode dat u thuis mag bevallen) zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen het bad zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Houd echter rekening met maximaal 2 tot 3 werkdagen. Heeft u het bad direct nodig, dan is er de mogelijkheid van een spoedlevering. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact met ons op.

Ophalen
Een paar dagen voor het einde van de huurperiode nemen wij contact met u op. Als u nog niet bent bevallen wachten wij nog even met het laten ophalen van het bad. DHL komt het bad ophalen en neemt zelf een etiket mee.

Als u het bad eerder wil laten ophalen kunt u contact met Courier Connect BV opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Het opblaasbare bevalbad aanleveren
Let op dat het bad klaarstaat wanneer de DHL het bevalbad op komt halen. Dit betekent dat het bad en de spullen schoon en droog zijn ingepakt in de originele doos zoals deze zijn aangeleverd. Mocht dit niet zo zijn dan zullen wij helaas extra kosten in rekening moeten brengen.

Gebruik de checklist om te kijken of u alle spullen heeft ingepakt. Als u de persoonlijke hoes, schepnetje en vloerzeil heeft gebruikt kunt u deze weggooien.

Contact Courier Connect

Halen en brengen bevalbad
Add to cart