Birth pool in a box

Het birth pool in a box eco bevalbad is een professioneel bevalbad dat speciaal is ontworpen voor een waterbevalling in het ziekenhuis of geboortecentrum. In Engeland heeft men al met veel succes dit bad. Dit bad is aangepast aan de eisen die voor een ziekenhuis of geboortecentrum gelden.

Birth Pool in a Box Professional

Het Birth Pool in a Box Professional kan keer op keer gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot het opblaasbare bad voor thuisbevallingen. Het Birth Pool in a Box Professional bad is gebaseerd op het ontwerp van het gewone opblaasbaar bad. Bij het bad dienen hoezen gebruikt te worden om de hygiëne tijdens bevalling te waarborgen. Het bad telkens na een bevalling uitgebreid reinigen is arbeidsintensief en daardoor geen optie. De Oerbron heeft een wegwerppakket samengesteld voor eenmalig gebruik.

De tijd om het bad op te zetten en te vullen is ongeveer 60 minuten. Het bad legen en opruimen ca. 30 minuten. In geval van haast hoeft men alleen het bad leeg te pompen en kan deze opzij gezet worden.

Birth Pool in a Box MiniBirth Pool in a Box Regular
Afbeelding: Birth Pool in a Box Mini (links) en Birth Pool in a Box Regular (rechts)

Inhoud en afmetingen

Het opblaasbaar bad Professional is te leveren in de maten Regular of Mini en het enige opblaasbaar bad met een garantie van 40 keer gebruik. Bij zorgvuldig gebruik eventueel langer. De ruimte die u nodig heeft om het bad op te slaan is ca. 0.50 x0.40 x0.40. Het opblaasbare bad  Professional is gemaakt van eco pvc zonder toevoeging van lood of cadmium. In geen enkel deel van het bad is latex verwerkt. . De baden zijn recentelijk verbeterd waardoor de bodem nu dikker is (7,5cm), het bad iets hoger is (0.76) en het pvc materiaal ook dikker (0.38mm).

U kunt voor dit product een offerte opvragen. Te leveren in de maten Mini en Regular. Er zijn verschillende manieren om het bad aan te bieden aan uw klanten. Neem hierover contact met ons op.