fbpx

Bevalbaden

Huren of kopen

Bevalbaden

Wij verhuren ruim 20 jaar vol tevredenheid onze bevalbaden

De oerbron verhuurt en verkoopt diverse bevalbaden. Als u meer wilt weten over de bevalbaden zelf, zoals de afmeting of waterinhoud, dan kunt u deze informatie vinden op de pagina Onze bevalbaden.

Huren

Als u een bad bij de Oerbron huurt is dit voor een periode van 5 weken; 3 weken voor en 2 weken na de uitgerekende datum. Dit is de termijn waarin vrouwen in Nederland en België thuis kunnen bevallen. U krijgt dan het bad met een persoonlijke hoes en een volledig bevalpakket.

Wij raden dringend aan het bevallingsbad van tevoren op te zetten en met water te vullen. Enerzijds om na te gaan of alles werkt (bijv. of de kraankoppelingen wel passen) anderzijds om het bad uit te testen en de bevalhoudingen te beoefenen. U heeft een bad voor een periode van 5 weken in huis, geniet er dus van. Dit is zeer belangrijk.

ABconnected verzorgt de logistiek  van de Oerbron bevalbaden. Voordat de huurperiode in gaat sturen zij een mail, een sms of zullen zij bellen. Hetzelfde geldt voor het ophalen van het bad. Houd er rekening mee dat dit een aantal dagen kan duren. Het bad wordt door een koerier van ABconnected voordat de huurperiode ingaat, bij u thuis gebracht en na de bevalling ook weer opgehaald. 

Als u op het laatste moment een bad huurt (vlak voor of tijdens de periode dat u thuis mag bevallen) zullen wij natuurlijk onze uiterste best doen het bad zo snel mogelijk bij u af te laten leveren. Houd echter rekening met maximaal 2 tot 3 werkdagen. Heeft u het bad direct nodig, dan is er de mogelijkheid van een spoedlevering.  Daar zijn wel extra kosten aan verbonden.

Prijzen huur

Prijzen vervoer

Kopen

De Oerbron biedt de mogelijkheid om zowel een bevallingsbad te huren als om er een te kopen. Voordeel van het kopen van een opblaasbaar beval bad is dat u zelf eigenaar bent van het bad en deze dus ook na de bevalling nog kunt gebruiken als baby bad, zwembadje en eventueel voor een volgende bevalling. U dient dan wel een nieuwe hoes aan te schaffen in verband met de hygiëne.

Bij het bevalbad verkopen wij bevalpakketten, een basis- of een uitgebreid pakket. U bent natuurlijk niet verplicht een pakket aan te schaffen; u kunt ook losse accessoires als persoonlijke hygiënische hoezen, slangen en pompjes via onze webwinkel bestellen.  

De bevallingsbaden die wij verhuren/verkopen:

 • zijn veilig, stevig en comfortabel
 • zijn groot genoeg om alle houdingen aan te nemen die u maar wilt
 • zijn, uitgezonderd de opblaasbare baden, uit te rusten met een verwarmingssysteem
 • hebben een speciale persoonlijke hoes voor een veilig en hygiënisch gebruik. Onze hoezen zijn voor elk bad op maat gemaakt. Dus geen geklungel met zeiltjes e.d.
 • hebben een aparte aanvoer- en afvoerslang die regelmatig vervangen worden en na elk gebruik goed worden schoon gemaakt. Een en dezelfde slang gebruiken om het bad te vullen én te legen is niet hygiënisch.
 • zijn diep genoeg om de buik onder water te houden (zonder dat de verloskundige daar hinder van ondervindt)
 • zijn, behalve het opblaasbare bad La Bassine Original en Birth Pool in een Box Mini, groot genoeg om samen met de partner in te bevallen
 • zijn eenvoudig in- en uit elkaar te halen
 • zijn eenvoudig te vervoeren
 • zijn, door het gebruik van een goede pomp, snel leeg te maken
 • hebben een goede temperatuurcontrole door een professionele badthermometer of verwarmingselement met thermostaat
 • huurt u voor een periode van 5 weken.
 • worden geleverd met een uitgebreide handleiding
 • worden naar tevredenheid gebruikt door zowel de barende, haar partner als de verloskundige
Add to cart