fbpx

Afzwemmen

Diplomazwemmen

Afzwemmen bij de Oerbron

data en tijden

De Oerbron organiseert het Proef- en Afzwemmen in het 25 meter wedstrijdbad van het De Mirandabad. Het afzwemmen vindt ongeveer 6 keer per jaar plaats. Eerst gaan de kinderen een proefles doen. We kunnen dan bekijken of ze in staat zijn om af te zwemmen en de kinderen kunnen alvast wennen aan een groter en iets koeler zwembad. Is uw kind klaar voor  proef- en/of afzwemmen, dan krijgt u van ons een uitnodiging.

Verloop proef- en afzwemmen tijdens COVID-19:
De leerlingen van het A-diploma zullen afzwemmen in het wedstrijd bad van het De Mirandabad. De ervaring van het afzwemmen in een groter wedstrijdbad is een belangrijke (zwem)ervaring. U krijgt bericht als uw kind hieraan kan deelnemen.
De leerlingen van het B- en C-diploma zullen, anders dan voorheen, het zwemdiploma tijdens de les behalen. Hier is geen vastgestelde datum voor maar zal plaatsvinden als uw kind daar klaar voor is.

Afzwembijdrage

We rekenen € 25 als bijdrage voor het afzwemmen. Dit bedrag wordt middels een automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Kleding en attributen

Een gedeelte van het Proef- en Afzwemmen wordt door de leerlingen uitgevoerd met normale kleding over de zwemkleding. Let op dat u uw kind de juiste kleding en schoenen meegeeft.

Voor A-diploma
Badkleding. Met extra kleding: sokken, hemd, korte broek, t- shirt met korte mouw. Schoenen (plastic, leren en sportschoenen zijn toegestaan; schoenen zonder echte zool zijn niet toegestaan).

Voor B-diploma
Badkleding. Met extra kleding: sokken, hemd, lange broek met zakken, t-shirt met lange mouw en sportschoenen. Neem ook een plastic boodschappentas mee.

Voor C-diploma
Badkleding.  Met extra kleding: sokken, hemd, lange broek met zakken, t-shirt met lange mouwen, regenjas(jack) en (kap)laarzen.

Afzwemvoorschriften: abc voorwaarden (ENVOZ).

 

 

Proef- en afzwemdata 2020

Proefzwemmen              zaterdag 28 november
Afzwemmen zaterdag 19 december

Tijden

Proefzwemmen zaterdag 28 november
16.30-19.00 (let op de tijden in de mail bevestiging hoe laat u verwacht wordt)

Afzwemmen zaterdag 19 december
13.00-16.00 (let op de tijden in de mail bevestiging hoe laat u verwacht wordt)

 

Proef- en afzwemdata 2021

Proefzwemmen              zaterdag 20 februari
Afzwemmen zaterdag 20 maart

Tijden

14.00-16.30 (let op de tijden in de mail bevestiging hoe laat u verwacht wordt)

 

Looproute Proef- en Afzwemmen De Mirandabad

Oerbron looproute proef- en afzwemmen in het wedstrijdbad van De Mirandabad

DE OERBRON

ZWEMSCHOOL

Add to cart